AKO JE BILO DILEME, SADA JE NEMA! Siti je vladar Mančestera, Junajtedu gorka lekcija!

Autor:

Sport

11.11.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su gradskog rivala Mančester junajted na "Etihadu" u derbiju 12. kola Premijer lige rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Siti - Junajted!

Siti je od starta meča krenuo ofanzivno, pripretio je ozbiljno već u uvodnim minutima, svim silama su krenuli napred, što se isplatilo već u 12. minutu.

Sterling je centrirao sa leve strane na drugu stativu, lopta je vraćena u peterac, a David Silva je lagano savladao Davida de Heu.

David Silva je po prvi put u dresu Sitija postigao gol na tri uzastopna meča.

Junajted je čitavo prvo poluvreme pokušavao da nađe rešenje za igru Gvardiolinog tima, međutim "đavoli" gotovo bez ijedne prave prilike si otišli na odmor.

Hladan tuš već u 48. minuti za velikih 2:0 za aktuelnog šampiona, pogodio je Aguero sa 7 metara udaljenosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Đavoli" su se našli u nebranom grožđu, Murinjo pravi u 56. minutu ispostaviće se pravovremenu izmenu pošto je uveo Lukakua koji samo što je došao do lopte iznudio penal posle nesmotrenosti Edersona. Marsijal je bio siguran sa bele tačke.

Ovo je bilo jedino što su "đavoli" uspeli da urade, pošto je Siti rutinski kontrolisao utakmicu.

U 88. minutu Gundogan je zapečatio sudbinu Junajteda, pošto je posle strpljivo građene akcije zatresao mrežu rivala i postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading