Asensio se ogradio: Ne očekujte od mene da povučem

Autor:

Sport

14.11.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista madridskog Reala Marko Asensio rekao je da nije on odgovoran za krizu u kojoj se Kraljevski klub nalazi od starta sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Asensio

Madriđani nisu pružali partije na očekivanom nivou, rezultati su bili jako loši, pa je Real trenutno na šestom mestu na tabeli La Lige.

- Nisam ja odgovoran za krizu u Realu. Ne moram da budem onaj koji treba preuzme kormilo tima. U klubu su i igrači stariji i iskusniji od mene, s boljim statusom od mog. Neka oni to rade, ne ja - izjavio je sjajni vezista, očigledno nezadovoljan što je dobar deo utakmica počinjao sa klupe.

Španski reprezentativac je poručio i da tim ne zaslužuje tako oštre kritike javnosti.

- Jasno mi je kako novinarstvo funkcioniše i ne pada mi na pamet da sve novinare stavljam u isti koš, ali neki od tih tekstova napisani su sa isključivim ciljem da uvrede - zaključio je 22-godišnji fudbaler.

Podsetimo, šampion Evrope je sezonu počeo sa Đulenom Lopetegijem na trenerskoj poziciji, ali je on nedavno dobio otkaz. Njegov naslednik je Santjago Solari, doskorašnji trener B tima. Madriđani su od dolaska Argentinca ostvarili sve četiri pobede uz gol razliku 15:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading