Navijači EMOTIVNOM porukom ispratili Jokana: Hvala, među najvećima si u istoriji kluba

Autor:

Sport

14.11.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smena Slaviše Jokanovića sa mesta trenera Fulama nije naišla na odobravanje kod udruženja navijača, koje je ovom prilikom izdalo zvanično saopštenje.

Slaviša Jokanović

- Udruženje je razočarano zbog toga što Slaviša Jokanović ide iz kluba. I želi da javno istakne zahvalnost za sve uspehe koje je Fulam ostvario za tri njegove godine na funkciji trneera. Ranije ove nedelje, klub je izrazio želju da Jokanović ostane i pitanje da li je njegova smena došla prerano ostaće predmet debate. Nasledio je tim bez pravca, zbrkan klub i nemirnu navijačku bazu, a uspeo je da proizvede ekipu kojoj su se divili kao retko kome u Čempionšipu.

- Igrala je sa stilom i poletom i u onom nezaboravnom meču na Vembliju izborila se za promociju u Premijer ligu. To što je sve to učinjeno uz u javnosti dobro ispraćeno remetilačko ponašanje iz pozadine, što je uprkos provokacijama ostao miran i dostojanstveno odlučan, to sve njegov učinak čini izuzetnim. Slav odlazi kao jedan od najvećih trenera u Fulamovoj istoriji - glasilo je u saopštenju.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic

Svakako da su Jokanoviću presudili rezultati, pet uzastopnih poraza i samo pet osvojenih bodova u Premijer ligi. Međutim, da je postojalo trzavica u odnosu trener-uprava to nije sporno. Poznata je epizoda sa Kregom Klajnom, jednim od najboljih drugara sina vlasnika Šahida Kana. On je aminovao sve transfere i to je bio razlog sudaranja, jer igrači koje je Jokanović želeo nisu "prolazili".

Tačnije, nisu prolazili aplikaciju koju je Klajn koristio za ocenjivanje igrača. On je ubrzo otišao, ali su ostali problemi u ovoj problematici, pošto je od 11 letošnjih pojačanja dosta njih bilo pikovi same uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading