KAPA DOLE, KRALJU! On je čovek bez ijedne mrlje u karijeri!

Autor:

Sport

14.11.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Football leaks" je ozbiljno uzdrmao sportsku javnost otkrivanjem afera iz sveta fudbala, a na dnevnom redu se našao i skromni Ngolo Kante koji izgleda nema nijednu mrlju u fudbalskoj karijeri.

RepublikaFoto: twitter.com/StamfordKing
Kapa dole za Kantea!

Kako piše francuski "Medijaset", N'Golo Kante je odbio da prima novac preko računa "of šor" kompanija i insistirao je na tome da Čelsi sve uradi po zakonu, u čemu su mnoge njegove kolege "uhvaćene".
Navodno, Kante je trebalo da deo godišnje plate u Čelsiju (20%) dobija preko "skrivenih računa". 

Taj novac bi bio prikazan kao profit od prodaje marketinških prava (prava na lik fudbalera), što je Kante odbio. Isprva je "osnovao" kompaniju preko koje bi dobio novac, ali kada se informisao o čemu se tu radi , odlučio je da se ne upliće u "mutne radnje".

Zanimljivo je da N'Golo Kante, iako ima višemilionsku platu u Čelsiju (5.000.000 funti), i dalje vozi "Mini Cooper S" i da se nije odlučio za skupocene modele automobila poput njegovih saigrača iz kluba i reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading