GOSPODIN JOKANOVIĆ!

Autor:

Sport

15.11.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez teških reči zbog otkaza... Slaviša Jokanović još jednom je pokazao koliko je veliki gospodin. On je svom bivšem klubu, Fulamu poslao pismo.

"Moje vreme kao menadžera fudbalskog kluba Fulam je isteklo. Uvek je razočaravajuće kada se tako nešto desi, ali moj boravak u Fulamu izaziva ogroman ponos i zahvalnost, budi memorije koje su nastale odmah nakon mog imenovanja u ovom fantastičnom klubu pre skoro tri godine.

Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u prvoj sezoni, posle čega smo stigli do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a nastavljeno ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u najviši rang takmičenja tog nezaboravnog dana na Vembliju. Verujem da smo navijačima podarili prepoznatljiv fudbal i tim na koji mogu da budu ponosni. Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku klub"."Želim da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao priliku da vodim ovaj tim, kao i za njegovu ljubaznost. Zahvaljujem svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom i svim zaposlenima. Igračima želim da zahvalim za napore i posvećenost. Na kraju, izražavam ogromnu zahvalnost navijačima Fulama zbog podrške od trenutka kada sam stigao u klub, kao i zbog njihove izuzetno dirljive poruke nakon mog odlaska.

Želim svima sve najbolje u budućnosti - napisao je Jokanović.

Na klupu Fulama seo je Klaudio Ranijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading