ZDJELAR PRAVO U METU: O "večitim", krizi i onome što najviše boli fudbalere Partizana!

Autor:

Sport

16.11.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar je otvoreno govorio o krizi kroz koju su prošli crno-beli, o "večitim" rivalima, kao i o podelama "grobara". Ovo je prava sportska ispovest veziste Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar otvorio dušu!

- Nije došla pauza u odgovarajućem trenutku. Taman smo odigrali dobre utakmice, ali ćemo nastaviti istim ritmom. Prethodna dva puta smo imali pehove, nismo igrali kod kuće, a nije lako kad gostujete van Beograda. Tereni nisu najbolji, mada, kako nama, tako i drugima- rekao je Saša Zdjelar.

Imali su crno-beli puno problema od početka sezone, jedan od najvećih je "lako" primljeni golovi koji su iz dobijene utakmice vodile u potpuno suprotnom pravcu.

- To je bio samo nedostatak sreće. Ako pogledate utakmice i protiv Čukaričkog, Napretka ili Radnika, stvorili smo dovoljno prilika da svaku da rešimo ranije. Ne osećam strah da ćemo primiti gol, ali desi se. Recimo, na Banovom brdu udari loptu čovek cevanicom, to je za mene čista sreća. Ono protiv Napretka... Ibrahimović daje jedan takav u tri godine, a on baš nama- rekao je prvotimac crno-belih.

Poslednji večiti derbi je realno najbolje izdanje fudbalera Partizana ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport

- Ako pogledate derbi, Zvezda nam nije stvorila nijednu situaciju. Sad je možda malo glupo kazati, ali crveno-beli nisu imali ništa osim udarca glavom iz koga su, da kažemo, postigli pogodak. Opet, ne znaš šta će se desiti u tim situacijama, da li neka individualna greška, a one su nas papreno koštale. Derbi bi svima u Partizanu i upravi trebalo da bude podstrek da smo svi isti, nema boljih i lošijih. Ne potcenjujem nikoga, govorim da nam to bude zamajac da verujemo kako je sve moguće- rekao je Zdjelar.

Nema problem sa uspesima najvećeg rivala Zdjelar, štaviše pohvalno je govorio o uspesima crveno-belih.
- Imam dosta prijatelja tamo, dobro je za srpski fudbal, sve nas, što je Zvezda dobila Liverpul. Sigurno je to napravila uz mnogo sreće, jer Englezi nisu bili na uobičajenom nivou, a Zvezda je odigrala najbolju utakmicu u poslednjih ne znam koliko godina. Čestitam joj na tome, dobra je to stvar. Ne gledam loše na Zvezdu, da bi trebalo sad da gubi ne znam ni ja koliko razlike. To nikad ne bih radio, jer smo, kao što rekoh, svi isti. Rivali smo kad igramo protiv njih, normalno, najgori su, ali kad su u Evropi, nemam  problem- rekao je Zdjelar.

RepublikaFoto: Starsport

Saša Zdjelar je možda i prvi fudbaler crno-belih koji je javno priznao da mu smeta podela Grobara na frakcije.

- To me baš pogađa. Nije ni nama lako kad izađemo na teren i vidimo navijače na tri strane. Mi smo jedno, pokušavamo da budemo tim, a opet vidimo da oko nas nije tako. Nije ni lako kad moramo posle utakmica da pozdravimo tri strane. Zašto nisu zajedno? Ne mogu da odlučujem o tome, ali mislim da bi funkcionisali bolje kad bi bili ujedinjeni- rekao je vezista Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading