"DELIJE" SE SPREMAJU ZA NAPOLI: Ovo nikako ne smete da uradite...

Autor:

Sport

17.11.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde se polako spremaju za meč Lige šampiona protiv ekipe Napolija u gostima. Pristalice crveno-belih su više nego oprezne pred ovaj duel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Izbegavajte kretanje u grupama, ne idite u uličice u kraju San Lorenco, vodite računa na potez od "štajge" Ćezare Rosarol, kao i u lučkom delu oko pristaništa! Krećite se tamo gde se svi kreću, ponašajte se kao što se i drugi ponašaju. Nema potrebe zalaziti dublje u uličice. Nemojte pisati kuda idete, odakle krećete i gde i kada slećete. Ozbiljno shvatite ono što je napisano kako biste izbegli bilo kakvu neprijatnu situaciju u Napulju. Nemoj nekome da je palo na pamet da uzima karte koje nisu za sektor određen za gostujuće navijače - piše na jednom navijačkom forumu, a prenosi "Informer".

Dobro obavešteni izvor dao je savet "delijama".

- Navijači Zvezde moraju da budu oprezni u Napulju, jer pristalice Napolija mogu da ih napadnu. Niko od ljudi iz kluba ne kontroliše kuda će navijači da se kreću i šta će da rade. Zato je potrebno da budu na oprezu - prenosi isti izvor.

Posle kazne, navijači Crvene zvezde će i preko kluba moći da kupe karte za ovaj meč, ali jedno je sigurno, biće više nego oprezni pred ovaj duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading