Tumbaković se ne žali mnogo: Bar smo popravili utisak!

Autor: Tanjug

Sport

17.11.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković posle poraza od Srbije u Beogradu sa 2:1 rekao je da je njegova ekipa popravila loš utisak iz Podgorice, ali da misli da je moglo i više.

RepublikaFoto: Starsport
Tumbaković nema čime da bude zadovoljan

- Rekao sam juče da smo imalii cilj, dobrih 20 minuta na startu, ali brzo primljeni golovi su nas poremetili. Mnogo bolje u nastavku, dali smo gol, možda smo mogli i više. Ako ništa, popravili smo utisak iz Podgorice, ali i iz prvog poluvremena- izjavio je Tumbaković na konferenciji za medije.

On je dodao da ekipa mora da ispravi neke početničke greške.

- Opet jeftino primljen prvi gol. Takve greške se ipak na ovom nivou kažnjavaju. I u Podgorici smo primili neke čudne golove- rekao crnogorski selektor.


Kako je naveo, sad sledi Rumunija, sada još važnija utakmica.

- Juče smo rekli da nam je meč protiv Srbije važniji, a sad imamo drugi status. Videćemo šta je sa oporavkom Bećiraja i Tomaševića, ali verujem da ćeno da budemo spremni- rekao je Tumbaković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading