KRSTAJIĆ: Mitrović nije kriv, ali...

Autor: Tanjug

Sport

17.11.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle pobede u Beogradu protiv Crne Gore sa 2:1 rekao je da je trijumf zaslužen, ali da se nepotrebno ušlo u neizvesnost u nastavku.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor "orlova"

- Hvala navijačima koji su došli po ovako hladnom vremenu, momci su to zaslužili. Verujem da bi ih bilo i više. Zaslužena pobeda, pogotovo dobro prvo poluvreme, 2:0, promašen penal, još nekoliko šansi- izjavio je Krstajić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, u nastavku posle primljenog gola bilo je nesigurnosti i malo panike.

- Ali, mogu da razumem, jer su ovo mladi momci. Najvažnije je da igrači to shvataju i da se u narednom periodu to popravi- rekao je Krstajić.

On nije hteo da kritikuje Aleksandra Mitrovića zbog "neozbiljnog" promašaja penala, ali..

- Igrao sam fudbal, uvek treba biti maksimalno ozbiljan, pogotovo na 2:0 koji je najgori rezultat. Ne mogu da zamerim Mitroviću, dao je dosta važnih golova u Ligi nacija, odveo nas na Mundijal, ali trebalo je da završimo utakmicu, sportski dokrajčimo našeg bratskog rivala. Umesto da bude 5:0 na poluvremenu i da u 50. minutu izvedemo neke igrače, mi smo morali da spasavamo da ne bude 2:2- zaključio je Krstajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading