MITROVA LUDA GLAVA: Neću više nikad, majke mi!

Autor:

Sport

17.11.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač naše reprezentacija Aleksandar Mitrović ponovo je pogodio metu i pomogao Srbiji da se domogne nove pobede nad Crnom Gorom. Centarfor je nakon meča istakao da mu je krivo što je propustio priliku da pogodi sa penala, ali je, svakako, zadovoljan rezultatom. Na redu je Litvanija i overa prvog mesta.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Odigrali smo dobru utakmicu gerenalno. Drhtali smo poslednjih 15 minuta, ali smo stigli do trijumfa. Morao je da dođe i njihov period igre, postigli su gol i otvorilo im se - rekao je Mitrović, a onda prokomentarisao promašeni jedanaesterac:

- Nisam hteo da uradim "panjenku", ideja je bila da šutnem u stranu, ali eto, moja luda glava. Stvarno ne znam šta mi se desilo. Majke mi, neću više nikada ovo da probam - nasmejao je Mitar sve prisutne novinare.

Šta mu je prošlo kroz glavu u tom momentu i da li ga je neko od saigrača kritikovao?

- Jao ne! Samo sam to pomislio, video sam da neće ući u gol. Nisu me kritikovali. Gledao sam sinoć Holandiju i video sam kako je Depaj "bocnuo". Pokušavao sam ovo na treningu i pomislio da bi moglo da prođe. Nije prvobitno tako planirano - nastavlja napadač.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Nije delovalo da bi mogao da postigne gol posle centaršuta, ali je ipak to učinio na odličan način.

- Dugo igram sa Kolarovim, znam kakve lopte šalje i gde će one uglavnom završiti. Osetio sam i izvukli smo najbolje iz takve situacije, lepa asistencija. Video sam loptu u golu i pre nego što je ušla. 

Sada napad na Litvaniju.

- Jako bitna utakmica. Imamo priliku za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ćemo obezbediti i te presotale dve utakmice (polufinale i finale) i overiti kartu za 2020. godinu. Moramo da pobedimo u utorak - jasan je Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Male čarke sa crnogorskim štoper Simićem, Mitar se samo nasmejao.

- Ma nije to ništa, malo sam ga "čačnuo", on je naseo na to. To su male provokacije. Pričali smo posle toga, sve je super - zaključio je napadač Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading