BARSIN DRAGULJ MORA NA LEČENJE OD ZAVISNOSTI!

Autor:

Sport

18.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je u Barselonu kao naslednik Nejmara, a već neko vreme nalazi se na izlaznim vratima "Nou Kampa". Mladi Francuz iz dana u dan ne prestaje da šokira javnost, a u Kataloniji ne znaju kako da ga obuzdaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Osman Dembele

Španski “As” je otkrio da je upravo zbog toga sazvan vanredni sastanaka uprave kluba sa igračem. Španci pišu da Barselona ne želi olako da se odrekne problematičnog igrača, ali da moraju da mu nađu profesionalnu pomoć. Klub mu je već dodelio vozača, da bi ga lakše držao na oku, a angažovali su i nutricionistu jer se Dembele navodno nezdravo hrani. Međutim, “ljubav” sa nutricionistom je trajala kratko i igrač ga je brzo otpustio.

Kako navode dalje, Dembele je zakasnio na trening jer je ostao budan do kasno kako bi s prijateljima igrao video-igre, a onda se idući dan žalio na bolove u stomaku. Medicinski tim Barselone ga je pregledao i utvrdio da igrač nema nikakvih problema i da je potpuno zdrav.

Zato su ga Barsini čelnici poslali na lečenje kod psihologa koji je specijalizovan za probleme sa zavisnošću od video-igara i to je, kako prenosi “As” Dembeleu poslednji voz da ostane u katalonskom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading