ZVEZDINI EVROPSKI PROBLEMI: Crveno-beli poraženi od Andore, ugroženo i drugo mesto!

Autor:

Sport

20.11.2018

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su novi poraz u Evrokupu. Ovoga puta crveno-beli su pokleli pred Andorom pa su domaći slavili sa 91:80 (25:20, 21:27, 25:15, 20:18). Regland ne može sam.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Jadranska liga - dominantna, Evropa - traljavo! Tako se za sada može opisati učinak Zvezde u Evrokupu. Nakon odličnog početka takmičenja delovalo je da Beograđanima nema ko da se suprostavi, ali onda dva vezana poraza, prvo od Ulma u Nemačkoj, a onda i od Monaka u "Pioniru" poremetili su planove ekipi Milana Tomića.

Ništa se nije promenilo ni u Andori gde su se domaći revanširali za poraz u Beogradu pre mesec dana. Ponovo je Zvezda "disala" preko Džoa Reglanda i Bilija Berona koji su bili jedini raspoloženi za igru, ali to svakako nije bilo dovoljno za pobedu. Dobar početak Andore Zvezda je anulirala u drugoj četvrtini pa je uspela da na odmor ode sa poenom prednosti (47:46), ali opet ta kobna treća deonica...

Slična situacija kao u Beogradu pre šest dana i serija protivnika na koju Beograđani nisu imali odgovor. Sada su crveno-beli od gotovog posla napravili veresiju pa će morati kako znaju i umeju da pobede Brešu u Beogradu i overe plasman u TOP 16 jer u poslednjem kolu gostuju Galatasaraju. Biće posla za trenera Zvezde u narednih sedam dana, naročito što je ovog vikenda na programu "večiti derbi". Sreća u nesreći je što su košarkaši Monaka uspeli da preokrenu i pobede Ulm na svom parketu i tako onemoguće Nemcima da se ponovo uključe u borbu za drugu fazu.

U Andori su se istali Endru Alibici sa 19 poena, odnosno David Jelinek sa 16, dok su kod Zvezde standarno dobri bili Džo Regland sa 20 i Bili Beron sa 14 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading