DOBAR JE PARTIZAN, ALI JOŠ NIJE DORASTAO VALENSIJI!

Autor:

Sport

21.11.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nisu uspeli da ostvare treću pobedu u Evrokupu i tako se približe TOP 16 fazi. U prepunoj hali "Pionir" bolja od čete Andree Trinkijerija bila je Valensija sa 61:69 (18:22, 18:12, 12:18, 13:17).

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Držali su se domaći, parilali koliko su mogli moćnom rivalu, ali je to bilo dovoljno samo za častan poraz pred svojim navijačima. Već na samom početku Valensija je nagovestila da je došla po trijumf u prestonicu Srbije. Serija od 13:4 već je davala obrise konačnog rezultata, ali...

Buđenje crno-belih usledilo je u drugoj četvrtini pa se na odmor otišlo sa košem prednosti 36:34. Takav rezultat je upalio lampicu u sigurno i najjačem timu Partizanove grupe koji je preostalih 20 minuta zaigrao dosta bolje i organizovanije te opravdao ulogu favorita pre početka meča.

RepublikaFoto: Starsport
Džek Lendejl

Loše vesti za ekipu Andree Trinkijeri stižu i iz Rusije gde je Trento napravio veliki preokret i u poslednjoj četvrtini nadoknadio minus od 19 poena, a onda u produžetku savladao Zenit pa sada ima pobedu više od crno-belih kojima su šanse za prolaz sada svedene na minimum.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading