BOGDANOVIC: Kad god zatreba, tu sam!

Autor:

Sport

26.11.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović rekao je da se njegova ekipa protiv Jute Džez nije dovoljno oporavila posle meča sa Golden Stejt Voriorsima.

Bogdan Bogdanović

- Nismo očekivali da će se ovo desiti, ali ovo je NBA. Posle dve uzastopne pobede teško nam je pao poraz od Golden Stejta i nije se lako oporaviti za manje od 24 sata - rekao je Bogdanović posle meča.

Prokomentarisao je i partiju Rikija Rubija koji je bio najbolji pojedinac Jute sa 27 poena, sedam skokova i pet asistencija.

- Agresivan je, stvarno dobar plejmjeker. Jedan od razloga što smo tamo pobedili je i taj što nije pogađao kao sada. Bio je baš dobar - kaže Bogdanović.

Sve je, kako kaže, posledica poraza od Golden Stejta i veruje da Kingsi mogu da igraju samo bolje u predstojećim godinama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

- Znam da mnogo momaka iz ove svlačionice i navijača nije očekvialo da ćemo krenuti sezonu sa 10-10, ali sam video koliko talenta imamo prošle godine i bilo je vreme i od ovog trenutka mislim da ćemo biti samo bolji - jasan je Bogdanović, koji je protiv Jute upisao i prvi start u sezoni.

Prethodno je ulazio kao rezerva zbog povrede.

- Mogu da radim sve na terenu i imam samopouzdanja, uvek kažem, kad god trebam timu biću tu za njih. Na oba kraja terena se osećam dobro - naglasio je srpski bek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading