NEVEROVATNO: Lebron otkrio kako izgleda ishrana od 1.5 miliona dolara

Autor:

Sport

28.11.2018

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči neverovatno, ali Lebron Džejms za svoju ishranu godšinje potroši oko 1.5 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Kralj" je rešio da svetu objasni kako se hrani.

- Uvek sam istrajan u ovom procesu. Oduvek se hranim ispravno jer želim da mi karijera traje što duže. Ne jedem prženu hranu, ne konzumiram šećere, niti pijem pića sa veštačkim zaslađivačima. Prženo ne jedem tokom sezone. Koristim samo prirodne šećere i hranu - rekao je Lebron Džejms.

On je otkrio i kako se hrani na dan utakmice.

- Za doručak jedem omlet od belanaca i dimljenog lososa, zajedno sa palačinkama bez glutena i nešto bobica. Za ručak pastu od celog zrna žita, lososa i povrće. Neposredno pre utakmice protiv Orlanda pojeo sam i sendvič s kikiriki puterom i džemom. Na poluvremenu sam pojeo kriške jabuka sa sosom od badema. Odmah posle utakmice dobio sam proteinski šejk. Za večeru jednem pileći parm sa mešanom salatom i onda popijem čašu vina.

Lebron je veliki novac uložio u privatni vinograd.

- Jako volim vina iz Bordoa. Ima nekoliko vrsta vina koje volim (Screaming Eagle, Quintarelli, Rotschild, Latour). Mogao bih ceo jedan dan da pričam o vinima i da vam dam celu listu buteljki koje imam kod kuće - rekao je Lebron.

Sada je jasno zašto njegovo telo izgleda tako fantastično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading