Partizan na Kosovu i Metohiji

Autor:

Sport

01.12.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u utorak kreću put Kosova i Metohije, da posete naše sunarodnike, odigraju utakmicu, ali i druže se sa velikim brojem navijača u južnoj srpskoj pokrajini

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Ekspedicija crno-belih ovom prilikom biće pojačana Sašom Pavlovićem, ljubimcem Grobara, a predsednik kluba Ostoja Mijailović je tom prilikom poručio:

- Naša je potreba da ovih dana budemo na Kosmetu, jer Partizan kao najveći i najtrofejniji košarkaški brend Srbije, deli sudbinu naroda iz koga je potekao. Radujem se susretu sa našim zemljacima, mališanima i pristalicama, ali i što će igračka i ljudska veličina, Saša Pavlović, biti sa nama u Kosovskoj Mitrovici, jer je on uvek deo kluba - rekao je Mijailović i dodao:

- Možda je ovo malo što mozemo da učinimo našim sunarodnicima u ovom trenutku, ali sam siguran da ce im sa nama bar malo biti lakse i da će taj trenutak uticati na to da se bar malo bolje osećaju sa obzirom na situaciju koja ih je snašla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading