RADULJICA ZAGRMEO: Idemo dalje!

Autor:

Sport

03.12.2018

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije pobedili su selekciju Grčke u okviru 10. kola kvalifikacija za Mundobasket 2019., a igrači i selktor mogu da budu zadovoljni partijom koji su odigrali protiv Grka koji su već obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo, a "orlovi" su sada na korak do cilja. Reprezentativac Srbije, Miroslav Raduljica je zadovoljan igrom svoje ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miroslav Raduljica

- Dobro je da smo dokazali da možemo da igramo na višem nivou, igrali smo jaku odbranu, dobro smo kombinovali, u nekim trenucima je pala koncentracija. Ne treba da pričam da je težak sistem takmičenja, da se sakupimo na 3, 4 treninga pre utakmica, ali ne treba da se žalimo. Odigrali smo jako dobru utakmicu, od početka samo igrali agresivno, navijači su su bili sjajni, idemo dalje- rekao je Raduljica.

Ovom pobedom Srbija, dva kola pre kraja, i dalje nije zvanično kvalifikovana za Svetsko prvenstvo u Kini, ali je došla jako blizu tog uspeha i prilike da odbrani finale iz 2014. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading