PREDSEDNIK PARTIZANA OGORČEN - Mijailović: Ne daju nam da mirno budemo sa narodom

Autor: Tanjug

Sport

04.12.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović istakao je da mu je žao što ekspedicija crno-belih nije dobila dozvolu da prođe administrativni prelaz na Jarinju i prisustvuje mirnom protestu u Kosovskoj Mitrovici, ali i odigra prijateljski meč sa Trepčom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mijailović je poručio da ne veruje da će doći do promene i da će rukovodstvo i košarkaši biti pušteni na Kosmet.

- Evropa ne zna šta se dešava na Kosmetu... Prolaz nam je onemogućen. Mi smo samo sportisti, želili smo da u miru prostestvujemo sa narodom i odigramo prijateljsku utakmicu sa Trepčom. Čisto sumnjam da ćemo proći - rekao je Mijailović.


Kako je naglasio, problem je nastao jer ekspedicija Partizana nije najavljena.

- Rekli su nam da idemo preko brda, ali ne želimo da rizikujemo hapšenje. Mi smo civilizovani narod. Vidite šta se dešava u 21. veku - poručio je prvi čovek Partizana i dodao da će crno-beli sačekati još malo da se vidi da li situacija može da se promeni.

 

 


Mijailović, ipak, navodi da ekipa nije uznemirena zbog svega što se desilo, ali da ostaje žal.

- Žao mi je jer smo imali plan da obiđemo naš narod. Hteli smo i u miru da budemo na Kosmetu, ali očigledno to nije moguće - zaključio je on.

Rukovodstvo i košarkaši Partizana nameravali su da podrže Srbe u protestu protiv mera Prištine na takse od 100 odsto na srpsku robu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading