(VIDEO) KARIJEV ŠOU: Pešić opasno isprozivao novinare u Crnoj Gori

Autor:

Sport

07.12.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona Svetislava Pešića poražena je u Evroligi od ekipe Budućnosti, a naš trener rešio je da posle meča stane u odbranu Aleksandra Džikića, šefa struke "đetića".

RepublikaFoto: Starsport

- Već ste smenili trenera, je**ga. Koji pobeđuje! Vi ga menjate posle dve utakmice. Vi ga menjate! Evo, vidiš. Pokazao vam je da možda nije loš trener, doneo vam titulu, a vi ga menjate nakon dve utakmice koje je izgubio. Zamislite tog bezobrazluka, je****! Zamislite bezobrazluka, čoveka koji vam je doneo titulu posle koliko godina... - rekao je Pešić.

On je nastavio u istom ritmu.

- Vi to znate, vi ste ovde u Podgorici. Koliko je bilo od titule, 15, 16 godina. Petnaest? Vi menjate trenera, posle dve izgubljene utakmice u evropskoj ligi?! Da nije pobedio u Baru, promenili biste ga. Ne gazda, nego vi. Vi koji sve znate... Samo što ne operišete, jeb***. Sve znate, samo ne znate da operišete.... Ajmo. Questions? - obradio se naš trener novinarima.

Jedno je sigurno, Karijeve konferencije za štampu postaju sve bolje i zanimljivije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading