ABA LIGA: Tomić pred Zadar ima poruku za svoje igrače!

Autor:

Sport

08.12.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve nedelje kreću i crveno-beli... Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić najavio je težak meč protiv Zadra u 10. kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport

- Vraćamo se posle skoro mesec dana u našu dvoranu. Prvi protivnik nam je ekipa Zadra, tim koji je opasan na gostujućim parketima. Sve utakmice u dosadašnjem delu sezone dobili su kao gosti, protiv Partizana, Krke I Cibone - opomenuo je Tomić i dodao:

- Zadar ima svoj stil, igra brzu košarku sa dosta tranzicije i trčanja. Moramo da odigramo dobru utakmicu, bez padova svih 40 minuta. Zadar ima svoje ambicije, promenili su i doveli dvojicu novih igrača Dašića i nešto ranije Vona. Zato maksimalno ozbiljno dočekujemo ovu utakmicu koja stiže nakon dvonedeljne pauze. Imamo manjih problema sa povredama, pod znakom pitanja sa ovaj meč su Nenadić i Čović, o njihovom nastupu odlučićemo pred utakmicu - zaključio je Tomić.

Utakmica je na programu u nedelju od 19.00.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading