JOKIĆ DOBIO NOVOG SAIGRAČA: NBA šampion stigao u Denver!

Autor:

Sport

10.12.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem pružaju veoma dobre partije ove sezone, zahvaljujući kojima se nalaze pri vrhu Zapadne konferencije NBA lige, ali trener Nagetsa Majkl Malon ima velikih kadrovskih problema, pa je odlučio da pojača tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ostao je tim iz Kolorada bez povređenog Vila Bartona, van stroja je i krilni centar Pol Milsap, kao i Ajzea Tomas, te je angažovanje novog igrača bilo prioritet kako bi tim nastavio da pruža dobre partije.

Denver je stoga odlučio da tim pojača dovođenjem Nika Janga, koji je prošlu sezonu proveo u Golden Stejtu i sa "ratnicima" je osvojio NBA prsten.

On ima 33 godine i igra na poziciji beka šutera. Minule sezone je odigrao 80 mečeva za Golden Stejt, ali je na samo osam utakmica bio starter. Prosečno je na terenu provodio po 17,4 minuta, postizao je 7,3 poena, a imao je dva skoka i jednu asistenciju po utakmici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading