UBICA JOŠ UVEK NIJE PRONAĐEN: Pre 18 godina brutalno ubijen mladi košarkaš koga "grobari" pominju na svim mečevima!

Autor:

Sport

12.12.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš Partizana Haris Brkić upucan je pre 18 godina, a preminuo je tri dana kasnije ispred dvorane "Pionir" u Beogradu, a njegov ubica do danas nije otkriven.

RepublikaFoto: youtube.com/Grobarius 12
Haris Brkić

Nekadašnji kapiten Partizana pogođen je sa dva metka. Prvi je završio u predelu jagodične kosti, a drugi ispod oka. Napadač je neprimećen pobegao, a slučajni prolaznik je zatekao nepomično Brkićevo telo. On je obavestio ljude koji su se nalazili u hali "Pionir". Brkić je prebačen u Urgentni centar, potom je operisan, ali je preminuo tri dana kasnije.

Brkić je rođen 24. jula 1974. godine u Sarajevu. Košarku je počeo da trenira u Bosni kada je imao 10 godina. Bio je na pragu prve ekipe početkom 1992. godine kao sedamnaestogodišnjak, ali je napustio BiH i otišao u Srbiju, gde je ubrzo potpisao za Partizan. Trenirao je s mladim timom, a potom je pozajmljen Borcu iz Čačka, gde je započeo profesionalnu karijeru.

Godinu dana kasnije se vratio u Partizan i odigrao šest sezona. Osvojio je tri šampionske titule i tri kupa. Bio je jedan od najboljih igrača Partizana u F4 Evrolige u sezoni 1997/1998.

Tokom sezone 1999/2000. je igrao za Budućnost iz Podgorice, gde je osvojio titulu prvaka Jugoslavije. Sezonu 2000/2001. je počeo u Budućnosti, ali se vratio u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading