SRBI HARAJU EVROLIGOM: Pefi postigao rekord karijere!

Autor:

Sport

13.12.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CSKA iz Moskve je rešio da se vrati na pobednički kolosek protiv Himkija i prekinuo lošu seriju rezutatom 88:74, uz sjajnu partiju srpskog košarkaša Stefana Markovića u poraženoj ekipi.

RepublikaFoto: instagram.com/khimkibasket
Stefan Marković

Stefan Marković  je postigao 18 poena (3/5 za dva, 2/4 za tri i 6/6 za jedan) i na taj način oborio lični rekord po postignutim poenima u Evroligi! Prethodni rekord je bio 15.

Armejci su od početka utakmice nametnulisvoj ritam, a već na poluvremenu su vodili s 49:40. Treća deonica je bila presudna, CSKA je dobio taj deo igre s 26:13 i tu stavio tačku na svako pitanje o pobedniku.

Himki ovde nije imao šanse, posebno bez Alekseja Šveda u ekipi.

CSKA je imao dosta raspoloženih igrača. Danijel Heket je bio najefikasniji (14p), pratili su ga  Serhio Rodrigez (12p), Kori Higins (11p), Vil Klajburn (10p) i Nando De Kolo (10p) su bili svi dvocifreni. Kod Himkija se pokazao pomenuti Marković sa 18 datih poena. Bio je najefikasniji u svom timu.

Podsetimo da je danas nešto ranije Vasilije Micić takođe oborio rekord po datim poenima (ubacio 24, prethodni rekord 20). Odličan je bio i Nikola Milutinov sa 15 poena i devet skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading