JOKIĆ STENA: Zvezda Denvera vredno trenira u Americi!

Sport

09.08.2017

07:52 >> 08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski NBA as Nikola Jokić vredno se sprema za nove izazove koji ga čekaju u najjačoj ligi sveta naredne sezone u dresu Nagetsa. Svi u Denveru su maksimalno fokusirani da pomognu mladom Somborcu da nastavi da dominira košarkaškim terenima širom Amerike. Naime, kondicioni trener Ognjen Stojaković proveo je praktično čitavo leto sa Jokićem, a sudeći po fotografijama - Srbin napreduje u svim aspektima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spreman za novu sezonu: Nikola Jokić

Ognjen je podelio niz fotografija na kojima se jasno vidi kako Jokić trenira: šutira preko starijeg brata Nikole, gotovo po ceo dan, svaki dan!
 

Foto: Printskrin/facebook.com/DenverNuggets

Međutim, ne radi Jokić samo na košarkaškim elementima. Podsetimo da je centar Nagetsa odjavio selektora Srbije Saleta Đorđevića jer želi da se posveti individualnom radu. Pre svega jačanju tela. Sudeći po fotkama, nije slagao. Tegove ispušta iz ruke samo kada uzme loptu!

- Joka nikada snažniji nije bio - napisao je Ognjen.

Kada se sve uzme u obzir, crno se piše ostalim zvezdama NBA lige jer Jokić stiže spremniji nego ikada. Inače, Srbina posle naredne sezone čeka novi ugovor u Nagetsima, koji će biti vredan preko sto miliona dolara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading