NIJE BIRAO REČI: Priv čovek EL udario na Divca, pričao i o Zvezdi

Autor:

Sport

15.12.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok udar... Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu smatra da je legendarni Vlade Divac licemer.

RepublikaFoto: Tanjug

Bertomeu je govorio o "prozorima" i kvalifikacijama, kao i činjenici da Evroliga nije jedina koja ne pušta igrače. Tom prilikom udario je na Divca, glavnog operativca Sakramenta.

- Ima mnogo licemera, koji su, dok su bili igrači, propuštali reprezentativne akcije, a sada zastupaju stav da je to nedopustivo. Tu mislim na Kirilenka i Divca. Ne sećam se da je Divac pustio Bogdanovića iz Sakramenta da igra za reprezentaciju. I Kirilenko je bezbroj puta propuštao reprezentativne akcije da bi se odmorio - rekao je Bertomeu.

Prvi čovek Evrolige govorio je i o finansijskom fer-pleju, gde je pomenuo i Crvenu zvezdu.

- Želimo da klubovi posluju transparentno, budu stabilni, izvršavaju obaveze prema porezima, ali i igračima, trenerima... Bilo je klubova koje su osetile posledice finansijskog fer-pleja, poput Crvene zvezde i Galatasaraja, koji nisu imali pravo dovođenja igrača zbog kršenja pravilnika - rekao je Đordi Bartomeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading