HRABRO - Bogdanović: Ja sam kriv za poraz!

Autor:

Sport

15.12.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento je pokazao zube šampionu... Kingsi su bili veoma blizu pobede nad Golde Stejtom, na kraju nisu uspeli, a Bogdan Bogdanović je posle meča preuzeo odgovornost za poraz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Imao sam sedam asistencija, ali i četiri ukradene lopte. Takođe i sedam promašenih šuteva iz igre, tako da... Uz to smo i izgubili, najviše zbog moje loše igre. Naiđe takvo veče, neki šutevi koje pogađate ceo život, jednostavno ne ulaze. To je sastavni deo košarke. Sada već moram da se pripremim za sledeći meč - rekao je Bogdanović i tako pokazao da je pravi lider.

On je nastavio u istom ritmu.

- Trebalo bi da postižem više poena. To sam ja. Mašim 'svoje' šuteve. Kao što sam rekao, to je košarka. Jednostavno ne možeš ništa da uradiš da te promašaje sprečiš - zaključio je Bogdan.

Bogdan nije uspeo protiv Golden Stetja, ali kada bude bilo još važnije za "kraljeve", Srbin će pogađati. Jednostavno je, kad god je teško Bogdanović je spreman da preuzme odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading