OTVORENO - Bjelica: Bio sam tužan u Minesoti

Autor:

Sport

18.12.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica je konačno dobio priliku da zaigra u timu u kojem može da se pokaže. U Sakramentu dobija šansu dok u Minesoti nije bio mnogo na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srbin je otkrio kako se osećao u redovima "vukova".

- Ljudsko sam biće i ponekad sam bio tužan jer nisam dobio dovoljno prilike. Čak i kada sam dobijao priliku, uvek bih išao nazad na klupu. Prihvatio sam to i probao sam da budem dobar saigrač. Želim da me se ljudi sete po tome što sam bio dobar saigrač a ne da kažu "On je bio dobar igrač". Takođe nedostaje mi Mineapolis, nedostaje mi organizacija kao i saigrači. U Sakramentu imamo sjajnu grupu igrača, igramo zabave radi i igramo da pobeđujemo. Srećan sam ovde. Ovaj tim će za dve ili tri godine biti problem drugima - rekao je Bjelica.

Bjelicu su pitali da li je slučajnost to što je igrao tako dobro protiv bivšeg kluba u Sakramentu.

- Ne znam možda. Pokušavam za svaku utakmicu da se spremim jednako, jer verujte mi, sve može da se okrene u ovoj ligi. Poštujem igru i pokušavam uvek da budem spreman - zaključio je Bjelica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading