PRED PARTIZAN - Poruka iz Cedevite: Nemamo pritisak!

Autor:

Sport

21.12.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi veliki izazov za Partizan... Crno-beli u ABA ligi igraju protiv Cedevite, a Hravati ističu da u Beograd dolaze rasterećeni.

RepublikaFoto: ABA liga

- Partizan je stvarno u dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Evrokupa. Isto tako, odigrali su par dobrih utakmica u ABA ligi. Čeka nas težak posao. Mi smo sa nekim svojim problemima, ali nemamo ni preveliki pritisak zbog te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivisani i daćemo sve od sebe pa ćemo da vidimo šta će to da nam donese - rekao je trener Cedevite Slaven Rimac za klupski sajt.

Filip Krušlin  je već mnogo puta igrao derbije u beogradskoj hali Pionir.

- Još jedan derbi i još jedna utakmica koja je bitna za nas. Pogotovo iz aspekta jer smo prvu utakmicu izgubili i tad je i krenula neka negativna serija što se tiče nas na početku sezone. Međutim, mislim da smo u zadnje vrijeme dosta dobro konsolidirali redove, s obzirom na start sezone, i mislim da sad igramo u puno boljem ritmu nego što smo dočekali tu prvu utakmicu. Nadam se da će biti jedna zanimljiva i dobra utakmica i nadam se našoj pobjedi, koja bi nam sigurno puno značila za nastavak sezone - dodao je bek hrvatskog šampiona.

Utakmica je na programu u subotu od 19.00, a ABA lige je ovaj meč proglasila derbijem kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading