Veliki peh za Budućnost pred Zvezdu!

Autor:

Sport

23.12.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što je Noris Kol stigao u Podgoricu vest da će Budućnost do polovine februara igrati bez Nikole Ivanovića. Plejmejkeru šampiona Jadrana upalile su se hrkavice oba kolena.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Džikić

Ivanović neće morati na operaciju, ali mu je beogradski ortoped Miroslav Milankov, specijalizovan za povrede kolena, naložio strogo mirovanje u period od četiri do pet nedelja. Tek nakon toga moći će da počne da trenira, prenose podgoričke "Vijesti".

Inače, 24-godišnji plej je poslednju utakmicu za Budućnost odigrao 26. novembra u Zadru, nastupao je i za reprezentaciju Crne Gore u pobedama protiv Letonije i Turske, ali je od tada van stroja, pa nije igrao u mečevima sa Olimpijakosom, Barselonom, Gran Kanarijom, Anadolu Efesom i Fenerbahčeom u Evroligi, odnosno sa Mega Bemaksom i Cibonom u regionalnom takmičenju. Sada je postalo jasno da će propustiti bar još osam mečeva.

Još jedan problem za Aleksandra Džikića je i povreda Alekse Ilića, mladog krilnog centra kome je 9. novembra u sudaru sa Žalgirisom stradalo koleno. Ilić će za razliku od Nikolića morati pod nož. Operacija prednjih ukrštenih ligamenata buiće obavljena u Inzbruku, a Ilić će se na teren vratiti tek početkom sledećeg leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading