NAJBOLJI BOGDANOVIĆ DO SADA!

Autor:

Sport

24.12.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović igra u velikom stilu... Srbin je blistao u pobedi Sakramenta protiv Pelikansa, a trener Dejv Jerger bio je više nego oduševljen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ovo je najbolje što je Bogi igrao u poslednjih nekoliko nedelja. Kao da mu se vraćaju ‘noge‘, pronalazi ritam, a i ceo tim radi bolji posao pronalazeći ga u različitim situacijama. Bilo je mnogo dobrih individualnih partija, pogotovo u drugom poluvremenu – Badi Hild nastavlja da bude neverovatan, fantastično - rekao je Dejv Jerger posle utakmice.

On je zaključio da je pobeda protiv Pelikansa izuzetno važna.

- Drago mi je što smo pobedili u utakmici pre Božića, sjajni smo u prvom delu sezone – malo smo umorni, ali smo i ponosni. Uživamo u svemu što se dešava, osećamo ljubav u dvorani i u gradu. Sada ćemo se odmoriti nekoliko dana, i psihički i fizički, pa ćemo zategnuti neke stvari na treningu, a neke druge stvari nastavićemo da razvijamo - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading