Renfro uzbuđen što je u Srbiji: Partizan, to sam hteo da čujem

Autor:

Sport

27.12.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u sredu dočekao svog novog plejmejkera, Aleksa Renfroa, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

RepublikaFoto: starsport
Aleksa Renfro

Iako je pružao odlične partije u španskoj Manresi, 32-godišnji Amerikanac sa bosanskim pasošem je zadovoljan zbog dolaska u Beograd.

- Sve je bilo dobro u Manresi. Ovo je bila velika šansa za mene. I to što sam uopšte došao do ove mogućnosti je glavni faktor što sam ovde. I srećan sam što sam sada deo Partizana - rekao je Renfro za Sportski žurnal.

Partizan nije nepoznanica za američkog košarkaša.

- Za Partizan sam čuo kada sam došao iz Amerike, još pre 10 godina. Znam istoriju, kakvu podršku i tradiciju ima ovaj klub. I kada se Partizan pojavio kao opcija, to je bilo nešto za šta sam želeo da čujem.

Renfro ističe da zna šta ga očekuje u Beogradu.

- Poznajem igrače, svestan sam da igraju jako, čvrsto… Poznajem i trenera Trinkijerija. Znam da će biti teško, da ćemo igrati čvrsto.

Priliku da debituje za crno-bele možda će imati u subotu protiv Olimpije.

- To ne zavisi od mene. Sada sam tu, videćemo kao će se stvari dalje odvijati. Pretpostavljam da ću prvo obaviti medicinske preglede, videćemo već.

Renfro nije prvi put u Srbiji.

- Igrao sam već ovde. Čak i protiv Partizana, ali bilo je to davno, kada sam igrao za Zagreb, u mojoj drugoj profesionalnoj sezoni. Kasnije sam igrao i protiv Zvezde, bio sam više puta u Srbiji. Uzbuđen sam što sam ovde - rekao je Renfro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading