SAMO JOKIĆ SLAVIO: Kingsi ispustili pobedu, Bogdan i Bjelica sjajni! Bobi i Teo bez šanse

Autor:

Sport

02.01.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su dobre partije, ali su Kingsi ispustili pobedu, Portland je slavio 113:108.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdanović je meč završio sa 19 poena, pet skokova i isto toliko asistencija, dok je Bjelica imao učinak od 14 poena i 16 skokova.

Sakramento je tokom većeg dela gubio, ali je u poslednjoj deonici potpuno uspeo da preokrene rezultat. 

Ipak, Kingsi su uspeli da ispuste +9 na tri minuta do kraja meča. Lilard je poentirao za izjednačenje, dok je Dieron Foks promašio šut za pobedu

U produžetku Sakramento nije imao šanse i Portland je nekako iščupao pobedu. 

Badi Hild bio je najefikasniji kod Kingsa s 27 poena, Foks je postigao 13 i više niko (osim Bogdana i Nemanje) nije bio dvocifren u Sakramentu. 

Portland je predvodio sjajni Jusuf Nurkić sa 24 poena, 23 skoka, sedam asistencija, pet ukradenih lopti i pet blokada. Lilard je postigao 25, dok je Set Kari ubacio 18. 


Košarkaši Los Anđeles Klipersa su izgubili 119:113 od Filadelfije. Srpski centar Boban Marjanović je u dresu Klipersa na parketu proveo pet minuta, nije se upisivao u strelce, jednom je bez uspeha šutirao iz igre, a imao je jedan skok, asistenciju i dve izgubljene lopte. Miloš Teodosić na ovom meču nije igrao za Kliperse. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading