SRBI "EKSPLODIRALI" U MEĐUSOBNOM OKRŠAJU: Jokić nadigrao Bjelicu i Bogdana!

Autor:

Sport

04.01.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Sakramento Kingse 117:113 posle velikog preokreta u drugom poluvremenu u Kaliforniji uz sjajne partije srpskih košarkaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

U direktnom okršaju Nemanje Bjelice i Bogdana Bogadnovića sa jedne i Nikole Jokića sa druge strane, kao pobednik je izašao centar gostiju, koji je duel završio sa 26 poena (10/16 iz igre), 13 skokova i šest asistencija. Pored njega, najzaslužniji za pobedu Nagetsa bio je Džamal Marej sa 36 poena (od toga 34 u drugom poluvremenu), sedam skokova i šest asistencija.

Mejson Plamli je dodao 12 poena i 10 skokova, a Geri Heris 14 poena.

I srpski dvojac iz Sakramenta može se pohvaliti dobrim partijama. Bjelica je kao starter za 32 minuta imao 17 poena (7/14 iz igre) i šest skokova, dok je Bogdan Bogdanović sa klupe dodao 14 poena (5/9 iz igre) i pet uhvaćenih lopti.

Badi Hild je bio najefikasniji kod Kingsa sa 29 poena, a Dieron Foks je meč završio sa 16 i osam asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Hjuston Rokitsi pobedili su Golden Stejt Voriorse 135:134 trojkom Džejmsa Hardena u poslednjoj sekundi produžetka u Ouklendu.

Harden je meč završio sa tripl-dablom ubacivši 44 poena (13/32 iz igre) pogodivši 10 trojki, uz 15 asistencija i 10 skokova. 

"Brada" je zabeležio drugi tripl-dabl u nizu, a petu utakmicu uzastopno je postigao više od 40 poena, dok u poslednjih 11 nije postigao manje od 30.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading