ŠTA ĆE BITI SA TEOM I BOBIJEM: Klipersi slavili, Srbima ni sekund na parketu!

Autor:

Sport

07.01.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

LA Klipersi su u "Stejpls centru" dočekali Orlando Medžik, domaćin je u poslednjem kvartalu slomio ekipu sa Floride i slavio sa 106:96.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Vučević nemoćan protiv Klipersa

Orlando je bio daleko bolji rival u prvoj deonici, ali su Klipersi najavili preokret u nastavku, na poluvreme se otišlo sa dva poena prednosti za goste.

Već u trećem kvartalu Klipsi dolaze do preokreta, ali se Orlando trgnuo, pa su na poslednji odmor otišli sa tri poena minusa.


U poslednjoj četvrtini stvari u svoje ruke preuzima Lu Vilijams, serijom koševa slomio je rivala i doneo ključnu prednost ekipi iz Los Anđelesa.
RepublikaFoto: twitter.com/Clippers FR
Boban Marjanović

Najefikasniji Tobajas Heris sa 28 poena kod pobednika, pratio ga je Vilijams sa 17 poena, Gildžus-Aleksender je upisao 13 poena, koliko je dodao i Galinari.


Kod Orlanda 17 poena Gordona, ali je Vučević bio daleko najbolji na parketu, upisao je 16 poena, čak 24 skoka i osam asistencija. Dvocifreni i Furnije i Avgustin sa po 12 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading