Unikaha nije izgubila evropski meč na svom parketu, ali Zvezda ima rešenje!

Autor:

Sport

07.01.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je predstojeći protivnik "crveno-belih" Unikaha jedan od favorita za osvajanje Evrokupa, ali da veruje da njegova ekipa može da joj parira.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Jedna od utakmica u kojoj nas očekuje veliki protivnik, jedan od favorita za osvajanje Evrokupa i to na njihovom terenu. Znamo kakva je atmosfera tamo, ono što moramo da uradimo je da iskontrolišemo utakmicu, njen ritam, da ne dozvoljavamo kontranapade, moramo da iskontrolišemo i skok u odbrani. Ako to budemo sproveli imamo velike šanse da pobedimo - rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde putuju danas u Malagu, gde će u utorak od 20.45 igrati protiv Unikahe, utakmicu drugog kola Top 16 faze Evrokupa.


- Unikaha je evroligaška ekipa sa iskusnim igračima, znaju da igraju te utakmice. Mi smo kao tim jaki, kao grupa košarkaša možemo da odgovorimo na to iskustvo - dodao je Tomić.
RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić i Bili Beron


Unikaha je nije izgubila utakmicu u Evrokupu na svom terenu ove sezone, a po utakmici u proseku postiže 90 poena.

- Ovo je izazov za nas, lideri su u mnogim parametrima, ali moramo da odigramo kvalitetno i da na prvom mestu, iskontrolišemo utamicu, ali mislim da možemo da im pariramo. Imamo dobru atmosferu, nekoliko dobrih utakmica smo odigrali, ali u Malagi moramo da odigramo mnogo dobar meč - rekao je Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading