Trinkijeri obožava ovakve utakmice!

Autor:

Sport

08.01.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je danas da je duel protiv Albe u Evrokupu veliki izazov i da obožava takve utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan je na startu Top 16 faze poražen od Lijetuvos Ritasa u Viljnusu, dok je Alba u Belrinu savladala Monako.

- Alba je jedna od najbojih sportskih organizacija u Evropi, imaju trenera koji je osvojio sve (Aito Garsija, prim. aut), ima veliko iskustvo. Obožavam ovakve utakmice, to je uvek prilika da ekipa igra na visokom nivou. Oni su iskusni, jako dobro igraju, možda su najbolja ekipa koja se kreće bez lopte u Evropi - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.


On je dodao da će ekipa morati da odigra sa dosta koncentracija, mada zna da će primiti "neke koševe".
RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković

- Oni su to u stanju da rade i sa iskusnijim ekipama od Partizana. Sigurno je veliki izazov za nas, želimo da odigramo čvrstu utakmicu. Posle subote i Mornara, mi smo ''preživeli'', dobili utakmicu koju je trebalo da izgubimo, nadoknadili smo sedam poena za minut i 40 i to je veliki podstrek koji će da pomogne ekipi da se bolje oseća i da bolje trenira - istakao je Trinkijeri.


Utakmica 2. kola E grupe Top 16 faze Evrokupa između Partizana i Albe igra se sutra od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading