Jokić je zadivljujuć igrač: On je tajna pobeda Denvera

Autor:

Sport

10.01.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Danilo Galinari kaže da je centar Denver Nagetsa Nikola Jokić razlog za pobede tog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su trenutno sa skorom 27-12 prvoplasirani na Zapadu NBA koji je krcat jakim ekipama i pojedincima.

- Jedan od najboljih centara u ligi i teško je čuvati ga, ima neverovatan pregled igre. Ofanzivno nema slabosti, on je njihov plej, tajna svih pobeda koje imaju. Zadivljujuć igrač - rekao je Galinari novinarima pred meč dve ekipe. 


"Galo" je otišao u Kliperse tokom leta 2017. godine u trejdu tri ekipe, Denvera, Klipersa i Atlante. U sezoni pred odlazak je bio je najbolji strelac franšize iz Kolorada. 

I pored toga što je otišao pre godinu i po dana, tek u noći između četvrtka i petka se prvi put na parketu sastaje kao protivnik igrača Denvera u kom je hteo da ostane.


- Bilo je teško jer je moj prvi izbor bio Denver, ali nismo pronašli pravu situaciju i za mene i za tim i morao sam da idem drugim putem - kaže Galinari. 

Posle šest godina provedenih u Nagetsima između 2011. i 2017. godine, kaže da ne zna šta su mu navijači u Pepsi centru pripremili.

- Iskreno ne znam. Bilo da su ovacije ili zvižduci samo se nadam da ćemo da dobijemo tu utakmicu šta god su navijači spremili za mene. Nadam se da će biti ljubav i da imaju lepe uspomene, ali je moj fokus da pobedimo u tom meču - dodao je Italijan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading