"Kralju" pala kruna u Podgorici: Budućnost svela Real na 60 poena

Autor:

Sport

18.01.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 19. kolu Evrolige Budućnost je u Podgorici bila bolja od Real Madrida rezultatom - 73:60.

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
Navijači u "Morači"

Podgoričani su sve vreme bili mnogo bolji od aktuelnog prvaka Evrope za peti trijumf u elitnom takmičenju i tek četvrti poraz Kraljevskog kluba.

Podgoričani su u prošlom kolu protiv Darušafake prekinuli seriju od šest poraza i sa učinkom 4-14 pretposlednji su na tabeli.

Madriđani su u seriji od tri trijumfa i sa 15 pobeda i 3 poraza drugi su na tabeli, iza Fenerbahčea koji ima neuspeh manje. U prestonici Crne Gore će biti lišeni pomoći povređenog Džejsija Kerola. 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Noris Kol sa 14 poena, Goga Bitadze je postigao 13 i imao je deset skokova, dok je Koti Klark imao učinak od 12 poena i 12 skokova. 

Goste je predvodio Serhio Ljulj sa 10 poena i on je jedini bio dvocifren u sastavu šampiona Evrope.

U narednom kolu, Budućnost 25. januara od 19 časova dočekuje Gran Kanariju, dok dan ranije Madriđani dočekuju Andol Efes, koja je slavila protiv Dauršafake, a učinak našeg Vasilija Micića na toj utakmici možete pročitati OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading