Pejdž: Pobićemo se za pobedu!

Autor:

Sport

22.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju večeras (19.00, Sport klub 1) meč četvrtog kola top 16 faze Evrokupa protiv ekipe Monaka. Crno-beli trenutno zauzimaju pretposlednje mesto u Grupi E sa skorom 1-2 i susret u Francuskoj biće presudan za ekipu Andree Trinkijerija. Monako, koji je prvi na tabeli, odigrao je izuzetno kvalitetan meč u Beogradu, posle kog su na kraju zasluženo slavili (72:68), pa će crno-beli morati da dobro urade domaći zadatak i pronađu rešenje za igru Francuza. U sve boljoj formi je Markus Pejdž (25), koji pred utakmicu sa Monakom najavljuje da je njegov tim spreman za revanš.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

- Kod kuće smo protiv njih odigrali dobro četvrtinu i po, a sada hoćemo da sastavimo celu utakmicu tako. Sada znamo šta da očekujemo pošto su nas u prvoj utakmici nadmudrili. Trebalo bi da bolje izađemo na kraj sa njihovom odbranom, koja nam je u prvoj utakmici pravila probleme i dozvolila samo 26 poena za poluvreme. Biće borba i jedva čekamo - rekao je plejmejker crno-belih i dodao da, kada njegov tim nametne ritam, teško ko može da ih savlada:

- Treba da im odgovorimo na energiju. U prvoj utakmici su uspostavili ritam, a sada mi hoćemo da postavimo ritam jer, kada igramo našu utakmicu, našu fizičku odbranu i tranzicionu igru, teško nas je pobediti, a kad igramo u stilu druge ekipe, to nam baš ne pomaže. Nadam se da ćemo moći da diktiramo ishod utakmice.

EVROKUP, 4. kolo - Grupa E

Monako - Partizan 19.00  utorak
Alba - Ritas 20.00 utorak

1. Monako 2-1

2. Alba 2-1

3. Partizan 1-2

4. Ritas 1-2

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading