Zvezda igra za Partizan!

Autor:

Sport

25.01.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde prvi su obezbedili mesto u plej-ofu ABA lige, a u subotu od 17 časova gostuju Cedeviti. Ako slave u derbiju 17. kola, duelu prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, izabranici Milana Tomića će i teoretski overiti prednost domaćeg terena u polufinalnoj i eventualnoj finalnoj seriji plej-ofa, ali i pomoći najvećem rivalu Partizanu. Naime, ako slave u Zagrebu, crveno-beli će naneti Hrvatima šesti poraz u sezoni, pa ukoliko crno-beli, takođe u subotu (19 časova) savladaju Megu, moći će da se nadaju prolazu u polufinale, i to ne samo sa četvrte pozicije.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Gostovanje Cedeviti za Zvezdu dolazi u nezgodnom trenutku jer joj predstoji rešavanje sudbine u top 16 fazi Evrokupa, ali trener Tomić veruje da imaju snage da ostanu neporaženi i posle 17. kola.

- Cedevita igra bolje i ima bolju hemiju u odnosu na naš prethodni susret. Mi sa druge strane treba da odreagujemo nakon poraza od Valensije. Želimo da odigramo dobro i da stignemo do dobrog rezultata jer nas nakon toga već u utorak očekuje utakmica sa Limožom u Francuskoj - istakao je Tomić.

S druge strane, duel sa Megom ima poseban značaj za stratega Partizana Andreu Trinkijerija jer je protiv istog rivala debitovao u šestom kolu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

- Izgleda kao da je prošlo šest meseci od te prve utakmice, a prošlo je manje od tri. Očekuje nas supervažan meč. Oni igraju agresivnu odbranu, pa mi toj njihovoj energiji moramo parirati na pravi način - jasan je Italijan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading