BOMBA U NBA: Velika zvezda zatražila trejd, kreće LUDNICA!

Autor:

Sport

28.01.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima se spekulisalo, sada je potvrđeno - Entoni Dejvis neće produžiti ugovor sa Nju Orleansom i želi da ga klub što pre trejduje!

RepublikaFoto: twitter.com/pelicansnba
Navijači Nju Orleansa

Kako ekskluzivno saznaje najpoznatiji košarkaški novinar današnjice Adrijan Vojnarovski, Dejvis je i zvanično podneo zahtev za trejd, mada se ne navodi vremenska odrednica, odnosno da li klub mora da ga trampi do kraja prelaznog roka 7. februara ili na leto. 

Kako se navodi, Dejvis nema želju da produži ugovor sa Pelikansima zato što želi transfer u klub koji će mu pomoći da se približi šampionskom prstenu. Prema zvaničnim informacijama, Dejvis bi sa Pelikansima mogao da potpiše petogodišnji ugovor vredan vrtoglavih 240.000.000 dolara. Njegov sadašnji ugovor sa Pelikansima važi do juna 2020. godine. Dejvis je pre iznošenja zahteva da bude stavljen na transfer listu o svojim namerama obavestio saigrače. On lično smatra da je ovo najbolja odluka za njega i ceo tim. 

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
Entoni Dejvis

Podsetimo, pre samo nekoliko dana indirektno je najavljeno da bi Kajri Irving mogao da se pridruži Lebronu Džejmsu u Los Anđeles Lejkersima, a ako na sve to dodamo da će naredne sezone slobodni u izboru novog kluba biti igrači kao što su Kevin Durent, Demarkus Kazins... očekuje nas vrelo NBA leto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading