Zvezda traži nikad jaču podršku!

Autor:

Sport

31.01.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde sastaće se sa Dinamikom u utakmici četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Strateg i kapiten crveno-belih su istakli važnost ovog turnira i najavili borbu za trofej.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Utakmica u Nišu igraće se 15. februara u večernjem terminu, a pobednik će u polufinalu odmeriti snage sa boljim iz susreta između Mege i čačanskog Borca.

Strateg beogradskih crveno-belih Milan Tomić je istakao specifičnost ovog takmičenja i naglasio da će to biti šansa za njegov tim da se domogne prvog trofeja u sezoni.

- Prvo domaće takmičenje za vrlo vredan trofej koji nosi ime po velikanu srpske i jugoslovenske košarke. Svi koji su se zasluženo našli u žrebu sigurno da žele da se prikažu u što boljem svetlu. I osvoje "Žućkovu levicu". Kup takmičenja su sigurno specifična jer daju svima podjednaku šansu, takođe i donose mogućnost da se osvoji vredan trofej posle tri utakmice. Zadovoljan sam žrebom, svakako da ako želite da osvojite trofej morate da pobedite sve rivale koje vam dodeli žreb. Počinjemo Dinamikom u petak, ekipa koja ima svoj kvalitet. Maksimalan respekt prema svakom rivalu, i idemo korak po korak, jer nas do krajnjeg cilja očekuju potencijalno tri utakmice u tri dana. Očekujem i veliku podršku naših navijača kojih tradicionalno ima puno u Nišu i tom delu Srbije- rekao je Tomić.

RepublikaFoto: Starsport

Branko Lazić je govorio o značaju nacionalnog Kupa, i naglasio je da očekuje da Zvezda u Nišu ima veliku podršku navijača.

- Velika svečanost srpske košarke, čiji sam učesnik više godina i znam koliko je lepo i važno biti deo kupa Radivoja Koraća, takođe i osvojiti ovo takmičenje. Poštujemo sve timove, startujemo protiv Dinamika I u taj meč moramo da uđemo maksimalno. Kup je vrlo specifično takmičenje, po ovom rasporedu mogli bi da odigramo tri utakmice u tri dana, i zato moramo korak po korak, jer svi kao i mi žele ovaj trofej. Očekujem kao i svake godine, da dođu naši navijači koji bi nam puno pomogli i dali potrebnu podršku da odigramo dobro u Nišu- dodao je kapiten Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading