(VIDEO) Vučević saznao da igra na Ol-staru, a onda je usledilo "neprijatno" iznenađenje!

Autor:

Sport

01.02.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević zahvalio se timu i saigračima na pomoći na putu ka mestu na Ol-star meču, a onda ga je sačekalo "neprijatno" iznenađenje u svlačionici od njegovih saigrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević na Ol-staru

Centar Orlando Medžika je prvi Crnogorac koji će igrati na meču najvećih zvezda NBA lige kao rezerva na Istoku.

- Jasno je da sam uspeo, ali moj tim mi je pomogao. Počeo sam dobro sezonu, a saigrači i treneri su me gurali napred svaki dan da igram još bolje. Koliko je ovo pojedinačna, toliko je i timska nagrada. Ponosan sam što ću predstavljati celu organizaciju i moje saigrače- rekao je Vučević. 

Iste večeri kada je izabran za Ol-stara, Vučević je zabeležio dabl-dabl sa 17 poena i 10 skokova u pobedi Orlanda nad Indijanom 107:100. 


- Milijardu emocija je prošlo kroz mene, ali drago mi je da je sve bilo poznato pre početka. Mogao sam da se koncentrišem, da odigram dobro, a pobeda mog tima učinila je ovu noć još više posebnom- rekao je Crnogorac.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Crnogorac je do Ol-stara stigao zahvaljujući glasovima trenera NBA timova. 

- Mislim da je to veoma važno, jer oni su ti protiv kojih igrač svaku noć i znaju koliko možeš. Mnogo mi znači njihov izbor- rekao je Vučević. 


Njegov izbor je oduševio saigrače koji su mu priredili posebnu proslavu u svlačionici. 

- Jeste bilo malo hladno, ali preživeo sam. Njihova radost zbog mene pokazuju kakvi su odnosi među nama- rekao je 28-godišnji Baranin. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading