(VIDEO) Polu-čovek polu tripl-dabl: Jokić magičnim dodavanjem preko celog terena srušio Vulvse!

Autor:

Sport

03.02.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je predvodio Denver Nagetse do pobede nad Minesota Timbervulvsima sa 107:106.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić ponovo briljira

Srbin je ostvario 25. tripl-dabl u karijeri sa 13 poena, 16 skokova i 10 asistencija, uključujući dodavanje preko celog terena do Malika Bizlija za odlučujući koš i sjajnu odbranu u poslednjem minutu.

Nagetsi imaju učinak 23/2 kada Jokić ostvari tripl-dabl, a Srbin se izjednačio sa Klajdom Drekslerom po broju takvih nastupa na 13. mestu u istoriji NBA lige. 

Jokića su u 37. pobedi Nagetsa u Minespolisu pratili Malik Bizli sa 22 poena, Vil Barton sa 20 i Trej Lajles sa 19 uz 6 skokova. 


Dabl-dabl je ostvario Monte Moris sa 17 poena uz 10 asistencija, a imao je i sedam skokova. 

U ekipi Vulvsa posebno se istakao Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom, 12 skokova i 7 asistencija, a 15 je dodao Džerid Bejlis uz 10 asistencija. 

Nagetsi dele prvo mesto na Zapadu sa Golden Stejtom sa korom 37/15, a sjajne igre nagrađene su imenovanjem Majka Melouna za trenera jednog tima na Ol-star meču

- Nekako smo pronašli način da dobijamo ovakve utakmice, posebno ove neizvesne. Više nikad ne odustajemo- rekao je Jokić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading