KOKOŠKOV NA ISPITU: Najluđa glava NBA lige hoće da njegov sin igra za SRBINA!

Autor:

Sport

05.02.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavar Bol nije više u centru pažnje kao nekada, ali... Čovek koji je mesecima bio u centru pažnje medija u SAD ponovo je rešio da se oglasi. Razlog? Činjenica da će Lejkersi gotovo izvesni trejdovati njegovog sina Lonza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lavar Bol

Lavar je čovek koji je napravio imperiju. Jeste prešao sve granice dobrog ukusa izjavama o svojim sinovima, ali je i napravio  ozbiljan novac. Neko vreme je ćutao, ali se sada konačno oglasio. On zna gde bi njegov sin želeo da igra.

Kako Lejkersi hoće Entoni Djevisa po svaku cenu, jasno je da neće birati sredstva da ga dovedu. U izlogu su svi, pa i Lonzo Bol.

- Mi želimo da budemo u Los Anđelesu... Ali ako bude trejdovan ne možemo ništa da uradimo. Trenutno je situacija takva da on neće u redove Pelikansa. To nije klub za njega. Idealno bi bilo da ode da igra za Feniks - jasan je Lavar.

Na klupi ovog tima sedi naš Igor Kokoškov... Lonzov kvalitet nije sporan, ali da li našem treneru zaista treba borba sa porodicom Bol?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading