(FOTO) OTKRIVENA MISTERIJA: Konačno je poznato za koga navija najpoznatiji srpski komentator!

Autor:

Sport

05.02.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč šestog kola TOP 16 faze Evrokupa protiv Unikahe. Iako su već eliminisani iz Evrope, podrška sa tribina nije izostala, istina, navijača je bilo u prilično manjem broju, ali im se ovog puta pridružilo i poznato lice sa sportske scene u Srbiji - čovek koga "sluša čitava nacija".

RepublikaFoto: Republika
Aca Stojanović na meču Crvena zvezda - Unikaha

Slušate ga svaki put kada pratite meč Lige šampiona, reprezentacija Srbije, ali sigurno do sada niste znali za koga navija Aca Stojanović, popularni komentator "RTS-a".

Odgovor na to pitanje dobili smo na utakmici između crveno-belih i ekipe iz Malage. Među navijačima našao se i popularni "Aca informacija".

Dakle, sada je sve jasno, a mi ćemo vas podsetiti na jednu od njegovih čuvenih najava.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Poraz u mojoj veri ne postoji. Verujem u ono u šta drugi sumnjaju dok koračam ka pobedi, časti i poštovanju. Osvojiću neosvojivo i pokoriću nepokoreno, jer ko sam ja? Moj tim i oni koje predstavljamo očekuju da ću otići dalje i boriti se jače nego bilo ko. Nikada neću ustuknuti pred slabošću. Nikada se neću predati i potućiću protivnike. Oni ne znaju moje srce, jer ko sam ja? Za mene ne postoji povlačenje. Priznajem samo pobedu a vera da će me voditi i kroz ovu bitku, sve do trijumfa, jer ko sam ja? Niko me neće zaustaviti do cilja. Istorija će zapisati moje ime. Niko me neće osporiti, niko definisati i niko mi neće reći ko sam, šta sam i šta mogu i niko mi neće oduzeti slavu. Jer ko sam ja? Ja sam šampion - rekao je Stojanović najavljujući finale Evropskog prvenstva 2012 godine između Španije i Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading