OL-STAR: Jokić se takmiči u košarkaškim veštinama

Autor:

Sport

06.02.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić takmičiće se u košarkaškim veštinama na predstojećem Ol-star vikendu, zvanično je objavljeno na Tviter nalogu NBA lige. Poznati su i svi učesnici u šutiranju trojki i zakucavanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa biće jedan od tek dvojice centara koji će se nadmetati u "skills challenge", a rival će mu biti centar Orlando Medžika Nikola Vučević.

Region će u tom takmičenju predstavljati i mladi Slovenac iz redova Dalas Meveriksa Luka Dončić, a od ostalih košarkaša tu su Majk Konli (Memfis), Dieron Foks (Sakramento), Kajl Kuzma (Lejkersi), Džejson Tejtum (Boston) i Tre Jang (Atlanta).

Poznati su i takmičari u šutiranju trojki. Titulu će braniti Devin Buker iz Finiksa, a za konkurente će imati:

Stefa Karija (Golden Stejt), Seta Karija i Demijana Lilarda (Portland), Kembu Vokera (Šarlot), Krisa Midltona (Milvoki), Badija Hilda (Sakramento), Džoa Herisa (Bruklin), Denija Grina (Toronto) i Dirka Novickog (Dalas).

Kad je o zakucavanjima reč, tamo će se takmičiti Denis Smit junior (Njujork), Majls Bridžis (Šarlot), Džon Kolins (Atlanta) i Hamidu Dijalo (Oklahoma).

Ol-star vikend održava se od 15. do 17. februara u Šarlotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading