KAPITEN SRBIJE SLOBODAN: Teodosić dobio otkaz u Klipersima!

Autor:

Sport

07.02.2019

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Miloš Teodosić otpušten je iz Los Anđeles Klipersa gde je došao leta 2017. godine, ali od tada pa do sada nije uspeo da ostavi veći utisak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Teodosić

On je posle prve sezone sa dosta uspona i padova u drugu ušao bez previše očekivanja, a tokom nje je u jednom trenutku u potpunosti izgubio minutažu kod trenera Doka Riversa. 

Nakon trejda u kome je redove tima iz Kalifornija pojačao Ivica Zubac i Majkl Bizli, dok je u Lejkerse otišao Majk Muskala, za Srbina više nije bilo mesta.


Kapiten reprezentacije Srbije je pre mesec i po dana odigrao poslednji meč za Kliperse i od tada nije kročio na parket tokom utakmica svoje ekipe. On je, do tog trenutka, imao prosek od 3,2 poena i 2,1 asistencije po meču. 

Prema ranijim pisanjima brojnih evropskih medija od Teodosića se očekuje povratak u Evropu, a kao najizglednija opcija pominjao se Anadolu Efes, u kojem trenutno nastupa srpski košarkaš Vasa Micić. Međutim, i Makabi se uključio u igru koji je znatno platežniji.


Teodosić će, prema NBA pravilima, morati da sačeka 48 sati od otkaza kako bi postao slobodan agent, a za to vreme je slobodan u pronalaženju nove sredine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading