OL-STAR LUDNICA: Lebron nije izabrao Jokića

Autor:

Sport

08.02.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće prava ludnica... Nikola Jokić će prvi put u karijeri igrati NBA Ol-star utakmicu, a sada je jasno u čijem timu će nastupati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kapiteni divizija biraju igrače. Pošto je na Zapadu najviše glasova dobio Lebron Džejms, a na Istoku Janis Adetokumbo, oni su dobili priliku da biraju igrače od svih koji su ponuđeni i da prave ekipu.

Lebron je imao pravo da prvi bira i izabrao je Kevina Durenta kao prvog pika, dok je Janis uzvratio Stefom Karijem. Janis je izabrao Nikolu Jokića i to u ranoj fazi drafta, dok je Lebron imao druge pikove.

Uz Midltona i Jokića, prvog Srbina na Ol-staru posle 15 godina, u Adetokumbovom timu su Stefon Kari (Golden Stejt), Pol Džordž (Oklahoma), Džoel Embid (Filadelfija), Kemba Voker (Šarlot), Rasel Vestbruk (Oklahoma), Blejk Grifin (Detroit), Dianđelo Rasel (Bruklin), Nikola Vučević (Orlando), Kajl Lauri (Toronto) i Dirk Novicki (Dalas).


Tim zvezde Los Anđeles Lejkersa Lebrona Džejmsa čine: Kevin Durent (Golden Stejt), Kajri Irving (Boston), Kavai Lenard (San Antonio), Džejms Harden (Hjuston), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Klej Tompson (Golden Stejt), Demijan Lilard (Portland), Ben Simons (Filadelfija), Lamarkus Oldridž (San Antonio), Karl-Entoni Tauns (Minesota), Bredli Bil (Vašington) i Dven Vejd (Majami).

Zanimljivo je da su dvojica kapitena napravila trejd, pa je tako Simons otišao u tim Lebrona, a Vestbruk kod Adetokumba.

 

 

NBA Ol star vikend na programu je od 15. do 17. februara u Šarlotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading