PRED MORNAR - Tomić: Znaju svakoga da namuče!

Autor:

Sport

08.02.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa oprezno i čvrsto treba da odigra predstojeću utakmicu protiv Mornara iz Bara u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je rastrčana, igra veoma brzo i uz mnogo šuteva za tri poena. Igraju veoma dobro kod kuće, namučili su na svom parketu sve timove koji se bore za vrh, pobeđivali ih ili gubili u vrlo neizvesnim završnicama. Još nisu matematički obezbedili mirnu poziciju na tabeli, što znači da će odigrati veoma motivisano. Zbog toga moramo da odgovorimo čvrstom igrom bez padova i praznih minuta - rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u subotu od 19 časova u Baru protiv Mornara, utakmicu 19. kola ABA lige. Zvezdi je potrebna jedna pobeda u poslednja četiri kola kako bi obezbedila prvo mesto pred plej-of regionalnog takmičenja. Crveno-beli imaju 17 pobeda i poraz, a Mornar je sedmi skorom od sedam pobeda i 11 poraza.

Tomić je rekao da će ekipa ponovo biti bez Branka Lazića, da su Filip Čović i Marko Kešelj bili bolesni, a da Stratos Perperoglu ima problema sa leđima.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da je gostovanje u Baru nezgodno.

- Mornar je veoma kvalitetna ekipa, igraju brzo i ne ustručavaju se da šutiraju kada god im ostavite malo prostora. Moramo da pokažemo čvrstinu u odbrani, a pogotovo na bekovskim pozicijama. Imaju prepoznatljiv stil igre, forsiraju brzu košarku i ne smemo da dozvolimo da nas uvedu u njihov ritam. Potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta ako želimo da upišemo novu pobedu u ABA ligi - naveo je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading